Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Două accidente au avut loc, la interval scurt de timp, duminică seară, pe trecerea de pietoni aflată în Bariera București, la coborârea de pe podul de la Gara de Sud.

 

Primul eveniment s-a petrecut în jurul orei 20.00. Un pieton a fost lovit mortal, pe sensul spre ieșirea din Ploiești. Victima, un bărbat din municipiu, în vârstă de 51 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor depuse de medici, a murit la spital, după aproximativ o oră.
Între timp, în exact același loc, pe sensul spre centru al șoselei, un alt pieton era lovit de mașină. De această dată, a fost vorba despre un tânăr de 21 de ani, din Bihor, iar șoferul, în vâsrtă de 37 de ani, din comuna prahoveană Românești, s-a dovedit că se urcase la volan după ce consumase alcool. În urma testării cu aparatul etilotest, alcoolemia a fost de 0,18 mg/l.
Pe trecerea de pietoni din Bariera București se petrec frecvent asemenea accidente rutiere, din cauza vitezei mari cu care șoferii circulă în zonă, intrând în Ploiești de pe DN 1 sau în coborârea de pe podul de la Gara de Sud. Nici vizibilitatea nu este foarte bună, din cauza separatoarelor de sens destul de înalte, din beton.
După discuții îndelungate, în luna septembrie a acestui an Consiliul Local Ploiești a ajuns, în sfârșit, să dezbată și să aprobe un proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnice (DALI) și a indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea pasajelor subterane existente în Bariera București și închise de ani buni. Lucrarea ar urma să coste 7,5 milioane de lei.

Back To Top