Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Duminică neagră pe șoselele din Prahova. Cinci accidente în care au fost implicați pietoni au fost anunțate de Poliție, în județ, cele mai multe dintre ele petrecându-se după lăsarea întunericului.

 

Seria neagră a început în jurul prânzului, la Lipănești, unde o minoră care traversa DN 1A a fost acroşată de un autoturism.
Seara, însă, odată cu lăsarea întunericului, nu mai puțin de patru evenimente, dintre care două mortale, au fost anunțate de IJP Prahova.
În jurul orei 18.00, un pieton a fost lovit în Ploiești, pe strada Take Ionescu.
Alte două accidente s-au petrecut, la 20.00 și 21.30, ambele pe trecerea de pietoni aflată în Bariera București, la capătul podului de la Gara de Sud. Una dintre victime, în bărbat de 51 de ani, a decedat la spital. A doua a scăpat cu viață, după ce a fost accidentată, în același loc, de un șofer care se urcase băut la volan (VEZI DETALII).
În jurul orei 22.00, un alt bărbat și-a pierdut viața, de această dată pe DN 1A, la Boldești, de asemenea după ce a fost accidentat grav de un autoturism.
DALI) și a indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea pasajelor subterane existente în Bariera București și închise de ani buni. Lucrarea ar urma să coste 7,5 milioane de lei.

Back To Top