Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Manualele pentru elevii de clasa a V-a trebuie să ajungă astăzi în școli, după ce, vineri, pe 17 noiembrie, a expirat termenul până la care acestea ar fi trebuit livrate de edituri în județe, iar în weekend s-a lucrat în teritoriu, pentru distribuirea lor.

 

Editurile care nu au reușit să respecte termenul impus vor fi penalizate pentru fiecare zi de întârziere, amenință ministrul Educației, Liviu Pop: "În 17 noiembrie era termenul de livrare către inspectoratele școlare. Toate inspectoratele lucrează alături de colegii noștri directori, sâmbătă și duminică, în așa fel încât luni să avem toate manualele la care s-au câștigat licitațiile. După cum bine știți, nu la toate s-a depus în luna martie ofertă pentru editarea de manual școlar. Luni, la ora 12,00, vom avea un eventual clar la nivel național, iar acele edituri, dacă vor fi, eu sper să nu fie, care nu au livrat manualele vor fi sancționate în conformitate cu contractul, 0,5% pe zi de întârziere, din valoarea contractului."
Pe 10 noiembrie, Ministerul Educației publica lista manualelor care ar fi trebuit livrate în județe până cel târziu vineri. Documentul integral poate fi consultat AICI.

Back To Top