Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că 701 deținuți au fost eliberați, la termen, într-o lună, prin aplicarea legii recursului compensatoriu. Raportul nu include, însă, ca și în cazul declarațiilor ministrului Justiției (VEZI DETALII) și numărul condamnaților eliberați condiționat care au beneficiat de aceleași prevederi, atrage atenția Federația Sindicatelor din ANP.

 

Statisticile sunt interpretate diferit de cele două părți, ajungându-se la acuzații grave lansate de sindicaliști la adresa conducerii ANP și a ministrului Justiției, Tudorel Toader. "ANP a informat că în perioada 19.10 – 19.11.2017 au fost puşi în libertate, la termen, un număr de 701 deţinuţi ca urmare a aplicării legii recursului compensatoriu. Acelaşi gen de dezinformare prin omisiune pe care a comis-o recent ministrul Justiţiei în Parlament în încercarea de a induce în eroare opinia publică. În realitate în această perioadă au fost eliberaţi în total 1588 de deţinuţi, din care 887 liberaţi condiţionat în urma aplicării beneficiului prevăzut de legea recursului compensatoriu. În această perioadă numărul deţinuţilor din penitenciare a scăzut de la 25.798 (la 19.10.2017) la 24.210 (la 21.11.2017). Aritmetica nu poate fi înfrântă nici măcar de către ministrul justiţiei în asociere cu şeful penitenciarelor", anunță FSANP, care estimează peste 3.000 de eliberări în două luni de la aplicarea legii și în jur de 8.000 în primul an, "indiferent de natura şi gravitatea infracţiunii".
"În considerarea faptului că publicul are dreptul să fie informat corect în legătură cu numărul exact de hoţi, tâlhari, violatori, criminali şi corupţi care au fost puşi în libertate, vom reveni cu aceste corecţii ori de câte ori ANP sau Ministerul Justiţiei, vor simţi nevoia să dezinformeze prin omisiune. La data de 17.11.2017 numărul total al celor eliberaţi ca urmare a recursului compensatoriu era de 1334. Se vede, deci, că numărul eliberaţilor post recurs compensatoriu se afla într-o creştere rapidă. Din păcate va urma şi explozia criminalităţii în câteva luni, şi va urma şi reîntoarcerea majorităţii acestora la penitenciar după ce vor face alte victime", avertizează sindicaliștii.

Back To Top