Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Dezbaterea "Orașele României la 100 de ani de la Marea Unire" va avea loc miercuri, 22 noiembrie, începând cu ora 17.30, la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, și se va bucura de prezența șefului statului.

 

Vizita lui Klaus Iohannis la Ploiești a fost anunțată săptămâna trecută, de purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi: "Dezbaterea are loc în contextul în care ne apropiem de intrarea în anul Centenarului Marii Uniri. Este un prilej important în care se poate trage linie, se poate face o analiză în legătură cu locul în care se află România în acest moment, în ce stadiu de dezvoltare sunt comunitățile României, dar este și un prilej important pentru aleși să-și informeze cetățenii în legătură cu perspectivele pe care le au în vedere privind dezvoltarea zonelor rurale și urbane în România în perioada următoare".
Din păcate, dezbaterea a stârnit, ea însăși... dezbateri. Și asta deoarece Primăria Ploiești a dat dovadă de lipsuri mari la capitolul comunicare, în privința acestui eveniment, de care administrația locală ar fi aflat din presă, deși se presupune că era instituția care se ocupa de organizarea dezbaterii. De asemenea, ulterior au apărut detalii cu privire la firma căreia i-a fost încredințată întreaga planificare, pentru un contract de aproape 140.000 de lei, în urma unei proceduri cu privire la care municipalitatea nu a făcut informarea obișnuită, prin anunț publicat pe site-ul propriu.

Back To Top