Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Acțiunea comună a polițiștilor din Prahova și Dâmbovița, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român, derulată miercuri pe DN 1A, DN 72, DN 71 și DJ 720, s-a lăsat cu peste 600 de amenzi, atât pentru șoferi, cât și peste bicicliști și pietoni.

Potrivit bilanțului prezentat de IJP Prahova, cele mai multe sancțiuni, 257, au fost aplicate conducătorilor auto care au depășit limita legală de viteză. De asemenea, 82 de conducători auto au fost sancționați pentru neutilizarea centurii de siguranță, 49 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege și 9 pentru folosirea telefonului mobil fără a avea activ dispozitivul "handsfree". Pentru defecțiunile tehnice descoperite la vehiculele oprite în trafic, polițiștii au aplicat 54 amenzi, iar pentru abaterile comise de bicicliști, căruțași și pietoni 49 de sancțiuni contravenționale, mai informează sursa citată.
Polițiștii au reținut, ca măsură complementară, 16 permise de conducere, dintre care 8 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h și 2 pentru depășiri neregulamentare, dar au retras și 27 de certificate de înmatriculare.
În total, în cadrul acțiunii de miercuri, care a vizat în special conducătorii auto care rulează cu viteză excesivă și cei care conduc autovehicule cu defecțiuni tehnice, au fost aplicate 618 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei.
Sursa foto: IJP Prahova

Back To Top