Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Acțiune de amploare, joi dimineață, a polițiștilor prahoveni, în colaborare cu cei din cadrul Direcției Operațiuni Speciale a IGPR. Zeci de percheziții se derulează în trei județe, pentru destructurarea unei grupări specializate în contrabandă cu țigări.

 

Cele 37 de percheziții au loc la adrese din Prahova, Dâmbovița și Călărași, operațiunea vizând mai multe persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu țigări.
"Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2017, persoanele bănuite s-ar fi aprovizionat cu țigări provenite din spațiul extracomunitar, fără a deține documente legale. Ulterior, le-ar fi distribuit și comercializat în diverse localități. Pachetele de țigări ar avea aplicate banderole fiscale de marcaj, emise de autoritățile din Ucraina și Moldova. 30 de persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pentru audieri", a anunțat IJP Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top