Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Admiterea la unitățile de învățământ ale MAI se va desfășura după reguli noi, din 2018. Proba practică va consta într-un traseu aplicativ care va elimina criteriul înălțimii, unul constatat, în ultimii ani, pentru că era considerat discriminatoriu. Modificări au fost aduse și în privința concursurilor pentru ocuparea de posturi vacante.

Normele au fost publicate în Monitorul Oficial, așadar vor fi valabile la admiterea din ianuarie 2018, organizată în unitățile de învățământ ale MAI. Este vorba despre reglementările care privesc "introducerea traseului aplicativ pentru proba de verificare a aptitudinilor fizice la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, precum și pentru cei recrutați în vederea ocupării prin concurs a unor posturi vacante", anunță IJP Prahova. "Prin introducerea traseului aplicativ la admitere se verifică aptitudinile fizice ale candidaților prin parcurgerea a 11 elemente de dificultate într-un timp de maxim 2 minute și 25 de secunde. Una dintre consecințele introducerii acestei noi modalități de testare a calităților fizice este eliminarea criteriului de înălțime. În aceste condiții parcurgerea noilor probe impune candidaților o anumită statură sau calități fizice deosebite pentru terminarea traseului aplicativ în timpul menționat", explică sursa citată.
Reprezentanții Ministerului au precizat, zilele trecute, că "eliminarea limitei de înălțime pentru candidați este în acord, inclusiv cu hotărârile Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, care recomandă MAI să elimine acest criteriu, dar și cu unele soluții pronunțate de diverse instanțe de judecată". Abordarea asemănătoare a probelor sportive se regăsește și la admiterea în școlile ministerelor de interne din mai multe state europene, precum: Austria, Belgia, Canada, Olanda, Franța, Germania, Marea Britanie, Ungaria sau Spania.
Pentru admiterea din ianuarie 2018 vor fi scoase la concurs aproape 1.900 de locuri în cele trei școli postliceale de agenți de poliție din țară, cele mai multe, 1.300, fiind disponibile la Școala "Vasile Lascăr" din Câmpina.
Tot în această săptămână, MAI anunța și o altă modificare, de această dată referitoare la persoanele care vor candida la școlile pentru subofițeri - pompieri sau participă la concursurile organizate pentru posturile vacante din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. De acum, acestea sunt "exceptate de la interdicția de a avea semne particulare sau tatuaje neacoperite de vestimentație, în ținuta de vară".

Back To Top