Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

iluminat festiv 2017 montare ornamenteOperatorul contractat zilele trecute de Primăria Ploieşti pentru iluminatul public a început, în această săptămână, montarea instalaţiilor ornamentale pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Bugetul alocal, care include montajul, demontajul, închirierea instalaţiilor plus valoarea energiei electrice, este de 1,2 milioane de lei, a anunţat primarul Dobre, care a anitcipat că jumătate din această sumă se va cheltui în acest an şi cealaltă jumătate la începutul lui 2018.

Montarea instalaţiilor de iluminat festiv se face în conformitate cu noul concept intagrat pentru care Primăria Ploieşti a ogranizat recent o licitaţie publică. Pentru această iarnă, conceptul prevede amenajarea unui târg de Crăciun în faţa Palatului Administrativ, unde vor exista şi porţi luminoase şi un tunel special, amplasarea unui patinoar în aer liber, în zona pietonală din apropiere, şi amplasarea unei scene în faţa Palatului Culturii. În zona din faţa Casei Albe, lucrătorii operatorului contractat pentru sistemul de iluminat au început, deja, amplasrea unor figurine 3D, ornând inclusiv fântânile arteziene din faţa Casei Albe. De asemenea, pe Bulevardul Republicii au fost montate mai multe ghirlande luminoase şi figurune, majoritatea în formă de stea, iar astăzi muncitorii lucrau la ornarea brazilor din faţa Palatului.

În paralel, în faţa Halelor Centrale va fi organizat un târg de sărbători cu produse alimentare specifice perioadei de iarnă, a anunţat primarul Adrian Dobre.

Aprinderea beculeţelor este programată pe data de 5 decembrie. Tot atunci va avea loc şi un concert în centrul Ploieştiului, primul dintr-o serie mai lungă, însă încă nu se ştie ce artişti vor urca pe scenă, autorităţile locale anunţând că încă n-au finalizat licitaţia.

Dacă în centrul municipiului a început deja montarea instalaţiilor de iluminat festiv, momentan nu se ştie care va fi "conceptul" şi pentru cartierele mărginaşe, primarul Dobre anunţând că se va lua o decizie în funcţie de bugetul disponibil.

Back To Top