Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Marți dimineață, utilajele de deszăpezire intervin pe mai multe tronsoane de drumuri naționale, în anumite zone carosabilul fiind acoperit cu un strat de până la 4 cm de zăpadă frământată. Dacă la munte este cod portocaliu de ninsori, în zonele joase ploile și vântul creează probleme. În sudul județului, două localități se confruntă cu deranjamente colective care au lăsat mai multe gospodării fără alimentare cu energie electrică.

Poliția Prahova a anunțat că ninge, marți dimineață, pe DN 1, în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei, mai precis la Sinaia, Bușteni și Azuga, unde se și intervine cu utilaje de deszăpezire. În unele zone, stratul de zăpadă frământată de pe carosabil are 1-2 centimetri.
Și pe DN 1A ninge, în zona Cheia, aproape de limita cu județul Brașov, unde pe carosabil este un strat de zăpadă frământată de până la 4 centimetri.
Drumarii au intervenit, azi-noapte, pe drumurile din Prahova, cu 11 utilaje. Pe DN 1, DN 1A și DN 71 se răspândiseră, până la ora 6.00, 38 de tone material antiderapant.
Marți dimineață, ISU Prahova a anunțat și două deranjamente colective, care au lăsat fără energie electrică 45 de gospodării, din Cioranii de Jos și Tătărani. ALte patru gospodării erau afectate de deranjamente individuale, la ora 6.00.
Zona montană a județului Prahova se află, până la ora 16.00, sub cod portocaliu de ninsoare, meteorologii anunțând că se poate depune un strat consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări care, în condiții de precipitații abundente, va duce la scăderea vizibilității.
Restul județului se confruntă, până la ora 18.00, cu codul galben de precipitații, cantitățile de apă putând să atingă, în aceste ore, până la 40-50 l/mp, iar pe arii restrânse se poate produce lapoviță.

Back To Top