Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

La sfârșitul acestei luni, la Kiev are loc cea de-a 50-a adunare generală a APCEMN, Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre, la care va fi prezentă și o delegație din partea Parlamentului României.

Delegația Parlamentului României la APCEM, pentru adunarea generală din perioada 28-30 noiembrie, va fi condusă de deputatul PNL de Prahova, Roberta Anastase. Aceasta va și prezida a doua parte a lucrărilor Comisiei economice, comerciale, tehnologice şi pentru probleme de mediu, în calitate de vicepreşedinte al Adunării Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre.
Principala temă a dezbaterilor, la această ediție, se va axa pe documentele referitoare la "Dezvoltarea cooperării economice în contextul crizei de securitate în regiunea Mării Negre".
Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Marii Negre a fost creată ca rezultat al unor schimbări politice majore ce au avut loc la sfârşitul anilor 1980, când ţările din regiunea Marii Negre au reapărut pe scena mondială. Căutarea de către ţările din regiune a mijloacelor de a atinge dezvoltarea naţională şi integrarea europeană, a avut în vedere transformarea regiunii Marii Negre într-o zonă de stabilitate, prosperitate şi pace. Fiind avantajate de numitori comuni cum ar fi proximitatea geografică şi o moştenire istorică şi culturală comună, ţările din regiune au stabilit relaţii bilaterale şi multilaterale.

Back To Top