Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Pe fondul creșterii solicitărilor din partea parhovenilor, pentru susținerea examenului în vederea obținerii permisului auto, Prefectura a anunțat noi măsuri, de această dată referitoare la programul de examinare a candidaților prin probă teoretică.
Prefectura Prahova a anunțat, marți, că la „Sala de Examinare" candidații ce urmează să susțină testarea pentru prima oară se pot prezenta în vederea verificării dosarului de examen, preluării imaginii faciale, înregistrării în aplicația informatică de examinare și susținerea probei teoretice de luni până vineri, între orele 08.30 – 14.30. Accesul în sala de examen se va face pe serii, după cum urmează: 08.30 – 10.30, 10.30 – 12.30, 13.00 – 14.30.
Reprogramările pentru susținerea probei practice și examinarea candidaților care au fost declarați „respins" la proba teoretică se vor efectua de luni până vineri, între orele 14.30 - 16.30.

Back To Top