Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un fost consilier personal al lui Andrei Chiliman, primar al Sectorului 1 până în 2015, când a fost suspendat din funcție, a fost trimis în judecată de DNA Ploiești, într-un dosar de luare de mită.

Potrivit anchetatorilor, Robert Grigorescu, la data faptelor consilier personal al lui Andrei Chiliman, cu atribuții de coordonare a Direcției de Investiții, este acuzat de luare de mită, după ce ar fi pretins și primit sume de bani reprezentând procente din valoarea unor contracte de lucrări. "În perioada februarie 2009 – decembrie 2013, inculpatul Grigorescu Robert, în calitate de consilier personal al primarului Sectorului 1 București, cu atribuții de coordonare a Direcției de Investiții, a pretins procentaje de 10 și 15% din valoarea unor contracte de lucrări și a primit, de la un om de afaceri (martor în cauză), suma totală de 1.397.497 lei. Banii respectivi au fost primiți de inculpat în numerar la biroul său, direct sau prin intermediari, pentru a atribui și a asigura derularea în bune condiții a mai multor contracte de reabilitare termică a blocurilor, atribuite de Primăria Sectorului 1 București firmei administrate de omul de afaceri, direct sau în subantrepriză", anunță DNA, printr-un comunicat de presă.
Procurorii au dispus luarea măsurii asigurătorii a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile deținute de Robert Grigorescu, respectiv asupra sumelor de bani existente în conturilor bancare deschise pe numele aceluiași inculpat, până la concurența sumei de 1.397.497 lei.
Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București, cu propunere de a se menține măsurile asigurătorii dispuse în cauză.

Back To Top