Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Consiliul Local Ploiești a adoptat, miercuri, în cadrul unei ședințe de îndată, proiectul de hotărâre privind eșalonarea datoriilor TCE Ploiești. Joi dimineață, mijloacele de transport în comun circulă, în Ploiești, încă de la ora 5.00, dar după un program special.

 

Transport Călători Express are, printre alte creanțe, și o datorie şi către Primăria Ploieşti, de 5,8 milioane de lei, identificată încă de acum trei ani, în urma unui control al Camerei de Conturi Prahova. Consiliul Local Ploiești a aprobat, miercuri, eșalonarea acesteia, după 24 de ore în care salariații societății au fost în grevă, protest spontan ce a creat haos în municipiu.
Joi, încă de la ora 5.00, mijloacele de transport în comun au ajuns pe traseu, însă TCE asigură mai puține curse decât într-o zi obișnuită. Și asta deoarece 30 noiembrie și 1 decembrie sunt declarate sărbători legale și zile libere. "Având în vedere că se sărbătoreşte la nivel naţional, pe data de 30.11.2017 Sfântul Andrei, iar pe data de 01.12.2017 Ziua Naţională a României şi ţinând seama de programele de funcţionare ale unităţilor de producţie şi de învăţământ, precum şi ale centrelor comerciale, transportul regulat urban în municipiul Ploieşti se asigura conform programului de zi de sâmbătă", a anunțat conducerea TCE Ploiești, cu mai multe zile în urmă.
Doar cinci tonetele de bilete vor fi deschise în aceste două zile, la Sp. Județean (8.00 - 17.30), Hale Coreco (8.00 - 17.30), Complex Nord (10.00 - 17.30), Palatul Culturii (8.00 - 17.30) și Gara de Sud (6.30 - 21.30). Tichetele de călătorie mai pot fi cumpărate de la automatele din stații sau prin SMS trimis la numărul 7445.

Back To Top