Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

244 sancțiuni contravenționale, dintre care 133 pentru exces de viteză, au fost aplicate de polițiștii rutieri din Prahova și Ilfov, în urma unei acțiuni pe DN 1 și DJ 101B, a anunțat Poliția Prahova. În cadrul acțiunii au fost reținute 5 permise și retrase 5 certificate de înmatriculare.

 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, în colaborare cu cei din Ilfov, au acționat miercuri pe DN 1 și DJ 101B, în cadrul unei razii de amploare care a vizat în special conducătorii auto care rulează cu viteză excesivă și cei care conduc autovehicule cu defecțiuni tehnice.
În cadrul acțiunii, au fost aplicate 244 sancțiuni contravenționale, a căror valoare depășește 63.000 lei, a anunțat Poliția Prahova. Mai bine de jumătate dintre acestea, 133, au fost aplicate pentru depășirea vitezei legale, în timp ce, în cinci cazuri, șoferii au fost sancționați sin cauza defecțiunilor tehnice descoperite la vehiculele oprite în trafic, mai ales că la acțiune au luat parte și echipaje din partea Registrului Auto Român (RAR).
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 5 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.
Este a doua acțiune de acest fel desfășurată în ultima vreme, după ce, săptămâna trecută, o altă razie a fost desfășurată de polițiștii din Prahova și Dâmbovița pe DN 1A, DN 72, DJ 720 şi DN 71 (VEZI DETALII).
Foto: IJP Prahova

Back To Top