Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

postasUn poştaş care distribuia corespondenţa la Puchenii mari a fost tâlhărit, ziua în amiaza mare, de doi bărbaţi care au folosit un spray lacrimogen, au smuls geanta factorului poştal şi au fugit cu o maşină cu numere străine.

Incidentul s-a produs miercuri dimineaţă, în jurul orei 11:30, în satul Moara, din comuna Puchenii Mari. Cei doi tâlhari au oprit maşina pe marginea drumului, chiar lângă poştaş, Unul dintre ei, „mascat” cu un ciorap de damă pe care şi l-a tras peste faţă, a scos un spray iritant lacrimogen pe care l-a pulverizat în ochii poştaşului, după care a smuls geanta acestuia, fugind cu maşina.

Poliţiştii plecaţi în căutarea celor doi tâlhari au găsit autoturismul abandonat în satul Dumbrava. În maşină se aflau ciorapii şi spray-ul folosit la comiterea tâlhăriei.
Tâlharii aruncaseră geanta furată, aceasta fiind găsită pe marginea drumului. De altfel hoţii nu au găsit în ea mare lucru, factorul poştal având în geantă aproape 200 de lei.
Principalii suspecţi pentru comiterea acestei tâlhării sunt doi bărbaţi, unul de 24 de ani, celălalt de 26 de ani, din Brazi. Cei doi au fost arestaţi preventiv pentru tâlhărie.

Back To Top