Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

jaguarGrădina zoologică de la Bucov va fi închisă publicului în următoarea săptămână, după ce un jaguar a evadat joi dimineaţă din cuşcă.

Decizia de a închide temporar grădina zoologică aparţine primarului Ploieştiului, Andrei Volosevici, care vrea ca în această perioadă toate firmele care a executat lucrări la sistemele de securitate ale cuştilor pentru animale periculoase să verifice lucrările executate. Costurile pentru aceste operaţiuni vor fi suportate de firme, în cazul lucrărilor aflate în garanţie şi de la bugetul local în cazul lucrărilor care nu mai sunt în perioada de garanţie.

Un jaguar a evadat joi dimineaţă din cuşca din incinta grădinii zoo de la Bucov. Animalul a fost văzut de unul dintre îngrijitori, care a alertat imediat echipa de intervenţie pentru situaţii de urgenţă care activează în cadrul grădinii zoologice. Animalul a fost tranchilizat şi dus înapoi în cuşca sa.

Din fericire, nici un vizitator nu se afla în grădina zoo în momentul în care jaguarul a scăpat, deşi grădina era deschisă publicului. „Faptul că astăzi nu a fost niciun copil în parcul zoo cand s-a produs incidentul, a fost un mare noroc, dar obligaţia mea este să mă asigur că în orice moment vizitatorii sunt în deplină siguranţă”, a declarat primarul Andrei Volosevici.

Back To Top