Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

România este în doliu. Regele Mihai I s-a stins din viață marți, 5 decembrie, la ora 13.00, la reședința privată din Elveția, a anunțat Casa Regală.

 

Ultimul Rege al României și ultimul șef de stat rămas în viață din perioada celui de-al Doilea Război Mondial s-a stins, marți, la reședința din Elveția. Regele Mihai I avea 96 de ani, vârstă pe care o împlinise pe 25 octombrie.
Într-un comunicat de presă, transmis prin Secretariatul Regal, Familia Regală a anunțat că trupul neînsuflețit al Regelui va fi depus la Castelul Peleș și la Palatul regal din Calea Victoriei.
Înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeș, iar mâine vor fi deschise mai multe cărți de condoleanțe.
Tot mâine, Casa Regală va face publice și detaliile funeraliilor Majestății Sale Regele Mihai I.
Comunicatul Casei Regale:
"Majestatea Sa Regele Mihai I a încetat din viață astăzi, 5 decembrie 2017, la ora 13.00 (ora României), la reședința privată din Elveția.
La căpătâiul Regelui a stat, până în ultima clipă, Alteța Sa Regală Principesa Maria.
În această seară, la ora 19.00, Custodele Coroanei române va face o declarație către țară.
În cursul zilei de mâine va fi făcut public, în detaliu, programul funeraliilor.
Trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleș, iar apoi pentru două zile în Sala Tronului, la Palatul regal din Calea Victoriei. Slujba de înmormântare va avea loc la Catedrala Patriarhală. Înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeș, în noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală.
La dorința Custodelui Coroanei române, funeraliile Regelui Mihai I vor respecta tradiția înaintașilor Majestății Sale Defuncte.
Începând de mâine, cărți de condoleanțe vor fi deschise simultan la Castelul Peleș, la Palatul Regal din Calea Victoriei și la Palatul Elisabeta. Ele vor fi la dispoziția publicului timp de 40 de zile. Condoleanțe pot fi transmise on-line la adresa http://www.familiaregala.ro/mesaje/
Toți cei care vor să depună flori, jerbe sau coroane sunt invitați să o facă, începând de mâine, la Palatul Regal din Calea Victoriei, în fața intrării principale".

Back To Top