Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

oborul-ploiestiPolițiștii Secției 1 Ploiești au desfășurat o acțiune de verificare a comercianților din zona Oborului și a cartierului Bereasca. Au fost aplicate 11 sancțiuni în valoare de peste 2.600 de lei și au fost confiscate țigarete precum și alte bunuri. În cauză a fost întocmit și un dosar penal, se arată într-un comunicat de presă trimis astăzi de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

"La data de 4.12.2017, polițiști din cadrul Secției nr. 1 Politie au desfășurat o acțiune în zona Oborului și a cartierului Bereasca, pentru verificarea legalității actelor de comerț. Astfel, în intervalul 6-9, polițiștii au acționat pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun şi alcool dar și a altor nereguli. Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.650 lei. Totodată, polițiștii au dispus confiscarea unor bunuri, în valoare de 6 000 lei, care erau comercializate fără îndeplinirea condițiilor legale", se arată în comunicatul de presă.

"Polițiștii au depistat pe strada Ștrandului o femeie, care deţinea 500 de ţigarete, fără a îndeplini condiţiile legale. Persoanei  în cauză i s-a întocmit dosar penal conform prevederilor Codului Vamal, bunurile fiind ridicate în vederea continuării  cercetărilor. Totodată, persoana în cauză oferea spre vânzare mai multe articole vestimentare, produse alimentare și jucării pentru copii, fără a deține pentru acestea documente de proveniență. S-a luat măsura sancționării contravenționale conform prevederilor Legii nr. 12/1990, iar bunurile în cauză au fost ridicate în vederea confiscării", au exemplificat reprezentanţii IJP Prahova.

Back To Top