Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

800 de locuri de muncă în Spania, în agricultură, au fost anunțate prin EURES. Selecția în Prahova va fi organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, pe 11 decembrie.

Recrutarea are loc pentru campania 2018, fiind disponibile 800 locuri de muncă vacante în Spania – firma SUREXPORT, pentru 400 de femei și 200 de cupluri. Selecția de la Ploiești va avea loc pe 11 decembrie, de la ora 9.00, la Hotel Central. "Se oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania – firma SUREXPORT (400 de femei și 200 de cupluri)-sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, vârsta 18 – 50 ani), pentru recoltarea căpşunilor, campania 2018 (nu se solicită experiență). Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plăteşte primul transport de venire, iar firma plăteşte întoarcerea, cu condiţia ca muncitorul să foloseasca mijlocul de transport oferit de firmă. Preţul primului drum se va recupera din primele salarii", precizează AJOFM Prahova.
Potrivit sursei citate, doritorii trebuie să se înregistreze, întâi, în baza de date a Agenției, printr-un dosar în care să se regăsească cererea tip anexa 3 bis (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, adeverinţa medicală "apt pentru muncă".
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES - Cristiana Oprița - din cadrul AJOFM Prahova din strada Nicolae Iorga , nr. 1, et. I, camera 3,Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numarul de telefon 0244/577380, de luni până joi, în intervalul 08:30 – 16:30 , sau vinerea, în intervalul 8:30 – 14:00.

Back To Top