Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

aprindere iluminat festiv ploiesti 2017Primăria Ploieşti a dat startul sezonului de iarnă, marţi seară fiind aprinse instalaţiile de iluminat festiv din municipiu. Autorităţile au organizat un spectacol de colinde, urmat de un concert al artistului Smiley şi de un foc de artificii, la eveniment participând peste 5.000 de ploieşteni. În aglomeraţia creată, însă, mai mulţi copii s-au pierdut de părinţi, fiind căutaţi câteva minute bune, cu sprijinul jandarmilor.

În aglomerația de nedescris, mai mulți părinți și-au pierdut copiii. Aceștia au apelat la organizatori pentru a da anunțuri în vederea identificării copiilor pierduți, informează Observatorul Prahovean. Jandarmii au paricipat și ei la această operațiune mai puțin obișnuită.

Alți copii s-au pierdut în momentul în care Moș Nicolae a împărțit peste 1000 de plase cu dulciuri din partea Primăriei Ploiești. Gardurile montate de jandarmi au fost împinse de oameni. În toata nebunia, copiii au fost împinși în față, apoi s-au pierdut de părinți, mai notează sursa citată.

Back To Top