Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Polițiștii prahoveni efectuează, joi dimineață, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, 52 de percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova, Bacău, Iași, Galați, Alba, Buzău și Dâmbovița.

 

Descinderile, la care participă și jandarmi din cadrul Grupării Mobile "Matei Basarab" Ploiești, au loc într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani, vizând atât societăți comerciale, cât și persoane fizice. Potrivit IJP Prahova, în perioada 2010 – 2016, 30 de societăți comerciale beneficiare ar fi influențat obligațiile fiscale datorate bugetului de stat, în sens negativ, prin înregistrarea în evidențele contabile proprii de operațiuni nereale. Pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală au fost folosite 10 societăți cu un comportament de tip fantomă.
Prejudiciul cauzat este în valoare de aproximativ 1,4 milioane de euro din actele de evaziune fiscală și alte 300.000 de euro din infracțiunea de spălare a banilor, mai informează sursa citată, menționând că 40 de persoane urmează să fie aduse la audieri.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor.

Update: 40 de persoane au fost conduse la audieri, în urma descinderilor de joi dimineață. De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat bani, documente și înscrisuri.

Back To Top