Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Centura ocolitoare a orașului Comarnic a la un pas din a deveni, dintr-un simplu proiect pe hârtie, o șosea adevărată care să ajute cât de cât traficul pe DN 1, pe sectorul spre și dinspre Valea Prahovei.

Conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat, în această săptămână, că a semnat Contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul "Varianta de Ocolire Comarnic, km 0+000 - km 2+850". "Contractul a fost încheiat între C.N.A.I.R. S.A. și Asocierea Next Level Europe SRL - Eurostrade SRL - Gromo Societa di Ingegneria - Societa a Responsabilita Limitata Semplificata. Valoarea contractului este de 17.043.587,58 lei fără TVA și are o durată de 31 luni (3 luni perioada de proiectare, 4 luni durata de execuție și 24 luni perioada de notificare a defecțiunilor)", anunță reprezentanții companiei.
Proiectul a fost unul gândit pornind de la faptul că pe DN 1, sectorul ce leagă Bucureștiul de Brașov, intensitatea traficului este în continuă creștere, realizarea variantei de ocolire a orașului Comarnic fiind necesară pentru creșterea capacității de trafic pe tronsonul aflat pe Valea Prahovei.
De altfel, și la Bușteni, autoritățile au în plan realizarea unei centuri ocolitoare.
În cele două orașe traversate de DN 1, șoseaua are câte o bandă pe sens și este traversată de numeroase treceri de pietoni, ceea ce duce la blocaje chiar și atunci când valorile de trafic nu ating valori foarte mari. Singura măsură luată în ultimii ani a fost montarea unor pasarele pietonale, prea puține oricum pentru a rezolva problema.

Back To Top