Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În aproape 20.000 de cazuri, la nivel național, părinții au refuzat vaccinarea copiilor cu ROR, împotriva rubeolei, a oreionului și a rujeolei, deși ne aflăm în plină epidemie. Numai în Prahova au fost înregistrate mai bine de 1.000 astfel de cazuri, potrivit situațiilor centralizate de Ministerul Sănătății.

 

Cifrele au fost dezvăluite de surse de la nivel central, pentru HotNews, și indică o situație alarmantă, cu atât mai mult în contextul epidemiei de rujeolă cu care România se confruntă deja de mai bine de un an. În timp ce numărul îmbolnăvirilor a ajuns, potrivit celor mai recente date publicate de Institutul Național de Sănătate Publică, la peste 10.000, din care 36 de decese și aproape 2.000 de cazuri la minori sub 1 an, în jur de 20.000 de copii nu au primit vaccinul ROR, pentru că părinții au refuzat imunizarea lor.
Cele mai multe refuzuri au fost raportate din București, Neamț, Iași, Hunedoara, Brașov și Constanța. Prahova se află pe locul șase la nivel național, cu 1.081 de astfel de cazuri, conform situației prezentate de HotNews. Vaccinul ROR a fost refuzat pentru 109 bebeluși de 9 - 11 luni, 483 de copii de 1-4 ani, 231 de copii de 5-9 ani care ar fi trebuit să facă primul vaccin ROR şi 489 copii de 5-9 ani care ar fi trebuit imunizati cu a doua doză de vaccin ROR.
Acești copii nu numai că sunt în pericol de îmbolnăvire, dar ei reprezintă un risc și pentru mulți alții, mai precis bebelușii de până la 9 luni, ca nu pot fi vaccinați, sau persoanele care, din motive medicale, nu pot beneficia de imunizare.
La finalul lunii octombrie, de când datează cea mai recentă situație publicată de INSP, în Prahova existau peste 5.000 de doze de vaccin ROR. 

 

Back To Top