Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Inspectorii din cadrul ITM Prahova au dat, în luna noiembrie, peste 100 de sancțiuni, cele mai multe în cazul angajatorilor prinși că foloseau lucrători cărora nu le întocmiseră forme legale de muncă.

 

Peste 200 de controale au fost efectuate în domeniul relaţiilor de muncă, în luna noiembrie, în Prahova, inspectorii aplicând, pe această linie, 17 amenzi, cu valoare totală de 186.000 lei. Șapte amenzi, totalizând 160.000 de lei, au primit angajatori care foloseau munca la negru. 13 persoane au fost găsite la lucru, în noiembrie, deși patronii nu le întocmiseră forme legale de muncă.
În aceeaşi perioadă, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost efectuate 126 de controale şi 95 de angajatori au fost sancţionaţi și s-au aplicat amenzi în valoare de 37.000 de lei. Angajatorii au comunicat către ITM Prahova 25 de evenimente, iar anchetele urmează să clarifice dacă acestea vor fi încadrate sau nu ca accidente de muncă. Unul dintre cazuri este cel al angajatului de la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova, mușcat, în timpul unei intervenții, chiar de câinele pacientei care ceruse asistență medicală. În acest caz s-a deschis, însă, și un dosar penal, pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă. "Respectarea sau ignorarea prevederilor securității muncii pot face diferența între viață și moarte. Ca și până acum, inspectorii de muncă vor veni în sprijinul angajatorilor pentru a-i ajuta să înțeleagă și să aplice legislația securității și sănătății în muncă, dar vor fi intransigenți dacă vor constata neconformități" , a declarat Dantes Bratu, inspector general de stat.

Foto ilustrație

Back To Top