Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Polițiștii prahoveni au derulat, la finalul săptămânii trecute, mai multe acțiuni care au vizat comercializarea materialelor lemnoase de către supermarketuri și hipermarketuri. Pe lângă două dosare penale pentru înșelăciune, pentru o unitate din Ploiești (VEZI DETALII), un supermarket din municipiu a fost amendat deoarece a comercializat sute de brazi de Crăciun pentru care nu avea documente de proveniență.

 

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică au organizat acţiunea verificare a supermarketurilor, neregulile privind proveniența, circulația și comercializarea materialelor lemnoase, dar și spațiile de depozitare și instalațiile de prelucrat lemn rotund, precum și obligațiile ce revin operatorilor care introduc pe piață lemn și produse din lemn. Oamenii legii au controlat activitatea a două supermarketuri din Ploiești și "au constatat faptul că unul dintre agenții economici, în calitate de deţinător de depozit de materiale lemnoase, ar fi expediat 412 pomi de iarnă fără provenienţă legală. Societatea a fost sancționată cu o amendă în valoare de 5.000 lei, iar ca măsura complementară a fost dispusă confiscarea valorică a pomilor. Totodată, polițiștii au stabilit că cel de-al doilea agent economic verificat ar fi primit fără provenienţă legală cherestea molid, motiv pentru care s-a dispus sancţionarea contravenţională şi măsura complementară a confiscării valorice a materialului lemnos", potrivit bilanțului prezentat de IJP Prahova.
Sursa citată menționează că acțiunea s-a derulat cu sprijinul consilierilor Gărzii Forestiere Ploieşti și al specialiştilor din cadrul Direcţiei Silvice Prahova.
Foto ilustrație

Back To Top