Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Mesajele care au umplut de socializare îngrijorează autoritățile, pentru că unii utilizatori ai acestor rețele instigă, fără ocolișuri, la acte de violență. Într-un apel preluat și de Prefectura Prahova, Poliția Română avertizează populația cu privire la pericolele ce se ascund în spatele unor asemenea îndemnuri și anunță că autorii mesajelor postat până acum sunt deja cercetați.

 

"În aceste zile, pe rețelele sociale, cetățenii sunt invitați să participe la o serie de manifestații publice. Înainte de a da curs invitației, recomandăm tuturor să fie atenți cu cine interacționează în mediul on-line, astfel încât să nu devină victime ale unor persoane rău intenționate. Sub protecția anonimatului, există tendința ca utilizatorii de bună-credință să fie manipulați, cu ajutorul unor tactici ascunse în interes propriu (prin comentarii, lansarea unor teme/știri false, partajarea unor articole, incitarea la acte de violență)", avertizează polițiștii care fac și un apel către cetățeni. Cei care doresc să participe la manifestările publice din această perioadă sunt îndemnați să își exercite dreptul la liberă exprimare "fără violență și într-un mod civilizat", iar dacă sunt martorii unei infracțiuni să apeleze de urgență numărul 112.
Polițiștii vin cu exemple concrete de mesaje care au adus anumite persoane în vizorul organelor de anchetă. "Dacă primiți mesaje de genul: «Atacați secțiile de poliție și luați arme și muniții de acolo!», «Ca să faceți rost de oameni dispuși la violență, atacați închisorile, eliberați deținuții și înarmații!», «La furci și topoare tată, că nicio manifestare de-asta domnească nu a adus rezultate!», «Până nu intram peste ei în Parlament cu ce se prinde în mână și rupți în bătaie, atât ei cât și jandarmii, care apără hoții nu se rezolvă nimic!», e bine să știți că acestea pot îmbrăca forma infracțiunii de instigare la tulburarea ordinii și liniștii publice. Vă informăm că, la nivelul Poliției Române, sunt demarate cercetări, sub coordonarea unităților de parchet teritorial competente, față de persoane bănuite de săvârșirea infracţiunii de instigare la tulburarea ordinii și liniștii publice. Instigarea este o infracțiune prevăzută de articolul 368 din Codul Penal și este pedepsită de lege. Libera exprimare este un drept prevăzut de articolul 30 din Constituția României. Totuși, aliniatul 7 al acestui articol prevede expres că: «Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri»", precizează IGPR.
Foto cu caracter ilustrativ

Back To Top