Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Deputatul de Prahova Cătălina Bozianu s-a numărat printre cei care au ținut să-i aducă un ultim omagiu Regelui Mihai I.

Parlamentarul prahovean a mers miercuri, la Peleș, unde sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus în primele ore după ce a ajuns în România.
Toți cei care doresc să depună flori și să se închine la catafalcul Majestății Sale o mai pot face doar astăzi, până la ora 22.00, la Palatul Regal.
La ora 11.00, sicriul cu corpul neînsuflețit al Regelui Mihai va fi așezat pe un catafalc în Piața Palatului Regal. Acolo va avea loc o scurtă ceremonie religioasă și militară. Accesul publicului în Piața Palatului este liber, în zonele special amenajate pentru participanți. Accesul presei este liber.
La ora 11.10, sicriul va fi urcat pe un afet de tun. Se va forma un cortegiu funerar, la care vor lua parte Familia Regală, militari români, reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe Române. Procesiunea se va face pe jos, iar afetul de tun va fi tras, în semn de omagiu, de un vehicul militar operațional.
De la ora 11.30 la ora 12.45, Cortegiul funerar va merge pe jos, pe traseul Piața Palatului Regal – Calea Victoriei – Splaiul Independenței – Piața Unirii – Intrarea pe Dealul Mitropoliei.
De la ora 12.50 la ora 14.00, la Catedrala Patriarhală va avea loc slujba de înmormântare, ceremonie la care publicul și presa nu vor mai avea acces.

Back To Top