Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

După incidentele de zilele trecute, petrecute în stații de metrou din București, un caz similar a fost semnalat, vineri, și la Ploiești.


Apelul lansat de un ploieștean, pe Facebook, a mobilizat foarte multă lume. Cetățeanul reclama că o femeie ar fi amenințat cel puțin două persoane: "De curând această femeie a amenințat o tânără cu un cuțit în timp ce se afla în traseul 2 Vest-Sud. Ieri o întâmplare asemănătoare la Gara de Sud Ploiești. Cine recunoaște persoana și poate da detalii cu privire la identitatea acesteia rog să mă contacteze! Nu vreau like-uri, vreau să vă implicați. Mulțumesc!"
O fotografie a agresoarei s-a răspândit rapid prin intermediul rețelei de socializare, iar aceasta a fost identificată în numai câteva ore. Vineri seară, polițiștii au găsit-o și au dus-o la audieri. Este vorba despre o ploieșteancă de 44 de ani, din Șoimari. "Polițiștii prahoveni au depistat persoana bănuită săvârșirea infractiunii de amenintare intr-un mijloc de transport în comun din mun. Ploiești, in cursul zilei de azi. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta. Mulțumim tuturor pentru implicarea și spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat și verificat de specialiștii instituției noastre. Precizăm că Poliția Prahova va acționa în continuare pentru asigurarea unui climat de siguranță publică", a anunțat IJP Prahova.

Update - După audierile derulate în noaptea de vineri spre sâmbătă, femeia a fost internată într-o secție de Psihiatrie.

 

Back To Top