Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

O nouă informare a fost emisă de Administrația Națională de Meteorologie. Ninsorile, lapovița și vântul puternic vor fi prezente până luni după-amiază.

Noua atenționare este valabilă până la ora 15.00, prognozând ninsori moderate cantitativ în Carpații Meridionali și de Curbură, unde se va depune strat nou de zăpadă. În estul Transilvaniei și în centrul și sudul Moldovei, până luni dimineață,sunt precipitații mai ales sub formă de ninsoare. În dealurile sudice vor fi ninsori și lapoviță, iar în Dobrogea și Câmpia Română ploile se vor transforma temporar în lapoviță și ninsoare.
Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de până la 45...50 km/h în regiunile estice și sud-estice, iar pe litoral și în zona Carpaților de Curbură rafalele vor fi în jurul a 55 km/h.
Răcirea vremii va continua, astfel că valorile termice vor fi în majoritatea zonelor mai scăzute decât normele perioadei, iar minimele vor deveni negative în toată țara.

Back To Top