Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ancheta începe să facă lumină în cazul accidentului de duminică, de pe DN 1, produs în sensul giratoriu de la Bărcănești. Cel care ar fi provocat evenimentul în care au fost implicate șase mașini și 13 persoane, inclusiv patru copii, nici nu ar fi trebuit să se afle la volan.

 

Potrivit IJP Prahova, șoferul care se pare că s-ar face vinovat de producerea accidentului este un individ al cărui permis fusese suspendat, anterior, tot în urma unui eveniment rutier, soldat numai cu pagube materiale.
Duminică seară, deși avea suspendat dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice, acesta s-a urcat la volan. Și nu numai atât. Potrivit unor martori, rula cu viteză, în ciuda faptului că șoseaua era umedă, iar afară se înnoptase, astfel că vizibilitatea nu era foarte bună. Toate condițiile au fost îndeplinite, iar în sensul giratoriu de la Bărcăneşti individul ar fi reușit să provoace un nou eveniment rutier, cu numai puțin de șase mașini implicate în total (VEZI DETALII). Cauza probabilă anunțată de IJP a fost neadaptarea vitezei la condițiile de carosabil umed.
Din fericire, niciuna dintre persoanele aflate în autoturisme nu a suferit răni grave. Dar totul putea fi o tragedie. Știind ce hram poartă, conducătorul auto chiar s-a făcut nevăzut, plecând de la locului accidentului. El a fost depistat ulterior de polițiști și s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care avea suspendată exercitarea acestui drept.

Back To Top