Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Procurorii anticorupție de la Ploiești au anunțat, luni, semnarea unui acord de recunoaștere a vinovăției de către Ionuț Ionescu, fost director adjunct al ADPP Ploiești (actuala SGU), fost consilier municipal și fost manager al Unității de Implementare a Proiectelor din cadrul Hidro Prahova.
Ionuț Ionescu a recunoscut două dintre faptele de luare de mită, din cele trei pentru care era anchetat, încă din 2015, când a ajuns și după gratii, conform măsurilor preventive instituite în cazul său, la cererea procurorilor. În cazul său a fost propusă o pedeapsă de doi ani și opt luni de închisoare plus 120 de zile de muncă în folosul comunității.
Comunicatul DNA Ploiești:
"În cauza mediatizată prin comunicatul nr. 540 din 19 martie 2015, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus sesizarea instanței de judecată, în baza dispozițiilor art. 483 Cod procedură penală, cu acordul de recunoaștere a vinovăției inculpatului
IONESCU IONUȚ CRISTIAN, la data faptelor manager al Unității de Implementare a Proiectului (U.I.P.), „Reabilitarea și modernizarea sistemelor de apă și canalizare în județul Prahova" în cadrul S.C. Hidro Prahova S.A., cu privire la săvârșirea a două infracțiuni de luare de mită.
În acordul de recunoaștere a vinovăției, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:
În perioada iunie - iulie 2013, în contextul derulării unui contract de lucrări cu finanțare europeană având ca obiect „Reabilitarea și extinderea SEAU Vălenii de Munte, Mizil și Urlați, județul Prahova", inculpatul Ionescu Ionuț Cristian, în calitate de manager Unitatea de Implementare a Proiectelor în cadrul SC HIDRO PRAHOVA SA Ploiești și în legătură cu atribuțiile sale de serviciu, a acceptat promisiunea și a primit de la un om de afaceri (martor în cauză), printr-un intermediar, suma de 10.000 lei, în schimbul aprobării ofertei depuse de o societate comercială.
Practic, prin această acțiune, omul de afaceri, care deținea informații despre posibilitatea ca anumite firme să fie „sprijinite" în atribuirea contractelor de lucrări, s-a asigurat că societatea respectivă nu va întâmpina obstacole în procedura de atribuire a lucrării, în cazul în care oferta era eligibilă, lucru care s-a și întâmplat ulterior.
În perioada mai – iunie 2014, într-un context asemănător privind proiectul „Extindere rețea canalizare în orașele Câmpina, Bănești, Vălenii de Munte, județul Prahova" inculpatul Ionescu Ionuț Cristian, în aceeași calitate, a pretins și primit de la administratorul unei societăți comerciale suma de 10.000 lei, în schimbul facilitării derulării unui contract de prestări servicii, încheiat de acesta din urmă cu sprijinul managerului de proiect.
În prezența avocatului, inculpatul Ionescu Ionuț Cristian a declarat expres că recunoaște comiterea faptelor reținute în sarcina sa, acceptă încadrarea juridică pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală și este de acord cu felul și cuantumul pedepsei aplicate, precum și cu forma de executare a acesteia, respectiv:
- 2 ani și 8 luni închisoare, cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani şi interzicerea pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat și de a ocupa funcția, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfășura activitatea de care s-a folosit pentru săvârșirea infracțiunilor.
Inculpatul Ionescu Ionuț Cristian va fi obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 120 de zile, în cadrul următoarelor entități: SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL sau Administrația Parcului Memorial Constantin Stere Ploiești.
Dosarul de urmărire penală privind pe inculpatul Ionescu Ionuț Cristian, împreună cu acordul de recunoaștere a vinovăției au fost trimise la Tribunalul Prahova.
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție".

Back To Top