Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Șeful SRI Prahova, col. Silviu Deatcu, și-a dat demisia din funcție în cursul zilei de marți, potrivit surselor citate de presa centrală. Gestul acestuia vine după ce, băut fiind, acesta s-a urcat la volan și a accidentat mortal o tânără de 35 de ani (VEZI DETALII).


Șeful SRI Prahova se afla la volanul unei mașini aparținând Serviciului, scrie luju.ro, care notează și că, luni seară, la momentul producerii tragediei, Deatcu se îndrepta spre București, întorcându-se de la un chef. Așa s-ar explica și de ce etilotestul a indicat 0,43 ml/l alcool în aerul expirat, alcoolemia reală urmând să fie determinată de Medicina legală, pe baza probelor de sânge.
Șeful SRI Prahova și-a dat demisia marți, el fiind cercetat într-un dosar penal pentru ucidere din culpă și conducere de autovehciule sub influența alcoolului.
Cauza este anchetată de procurori ai Parchetului Militar.

Update - Comunicatul Parchetului General:

"La data de 18 decembrie 2017, pe rolul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, a fost înregistrată sesizarea din oficiu a Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Ilfov-Serviciul Rutier, cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orelor 17.50, un ofițer din cadrul Serviciului Român de Informații, aflat la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe DN1, pe raza localităţii Tâncăbeşti, județul Ilfov, a accidentat mortal o persoană în vârstă de 35 ani. În urma accidentului, persoana vătămată a fost proiectată în afara părţii carosabile, la aproximativ 50 de metri distanță de trecerea de pietoni, pe partea dreaptă a sensului de deplasare către Bucureşti.

La data de 18 decembrie 2017 s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, prev. de art. 192 alin. 1 şi 2 Cod penal, şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 1 Cod penal.

În cursul zilei de astăzi, Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel București a preluat cauza spre soluționare.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză."

Back To Top