Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a venit marți cu preciări privind zilele libere de care se vor bucura bugetarii, în perioada Sărbătorilor.

 

Lia Olguța Vasilescu a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că zilele de 27, 28 și 29 decembrie nu vor fi libere:"27, 28, 29 decembrie NU vor fi zile libere! Ministerul Muncii și Justiției Sociale nu a elaborat vreo hotărâre de guvern in acest sens și nici nu intenționează sa o facă. Aceste zile sunt foarte importante pentru ordonatorii de credite care trebuie sa închidă anul bugetar și este necesar ca Trezoreria sa lucreze".

Pe site-ul prolex.ro a fost publicat, zilele trecute, un proiect de hotărâre de Guvern care, dacă ar fi fost adoptat, le asigura bugetarilor, în special funcționarilor publici, o vacanță de 11 zile, cu prilejul Sarbatorilor. Practic, instituțiile publice ar fi rămas închise până pe 3 ianuarie (VEZI DETALII).

Back To Top