Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sala sporturilorParcul de la Sala Sporturilor, unul dintre cele mai mari spaţii verzi din Ploieşti, s-ar putea numi parcul "Regele Mihai". Propunerea a fost lansată la şedinţa de miercuri a Consiliului Local Ploieşti, de către alesul municipal Florin Sicoie.

 

Consilierul liberal, director al Muzeului Judeţean de Artă "Ion Ionescu Quintus", a explicat că această botezare ar reprezenta un omagiu adus Regelui Mihai în special şi monarhiei în general, amintind că, în perioada interbelică, două bulevarde din Ploieşti purtau numele lui regilor Carol I şi Ferdinand, denumiri care au fost "şterse" de regimul comunist.

"Comuniştii s-au grăbit să şteargă toate denumirile care aminteau de monarhie. Având în vedere că Ploieştiul de acum nu mai are nici BulevarduL Carol I, nici BUlevardul Ferdinand, ca în perioada interbelică, propun să dăm numele «Regele Mihai» parcului de la Sala Sporturilor. Ar fi o măsură care nu presupune schimbarea altor acte", a argumentat consilierul Florin Sicoie.

Acesta a propus şi rebotezarea Spitalului Municipal Ploieşti, solicitând ca acesta să revină la denumirea Spitalul "Schuller-Sfetescu", pe care a purtat-o până la finalul anilor '40, în memoria celor doi oameni care au făcut donaţii însemnate pentru fondare unităţii medicale.

Back To Top