Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Cinci persoane, inclusiv doi minori, au fost reținute, în Prahova, după ce ar fi făcut nouă victime prin metoda "Accidentul". Invocând evenimente grave în care ar fi fost implicate apropiați ai acestora, escrocii ar fi reușit să obțină în jur de 30.000 de euro, în aproximativ două săptămâni.

 

O sesizare a ajunsă marți, la polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IJP Prahova, a dat startul anchetei. "În aceeași zi, la scurt timp, polițiștii au oprit în trafic un autoturism, despre care existau suspiciuni că ar avea legătură cu comiterea acestor infracțiuni. Astfel, în autoturism au fost depistați ca pasageri doi tineri în vârstă de 16, respectiv 19 ani, ambii din județul Constanța. În urma controlului efectuat, în portbagaj, a fost găsită o geantă, în care se aflau mai multe plicuri cu bani (52.850 lei, 774 euro și 4.900 euro), bijuterii, precum și înscrisuri. Persoanele depistate au fost conduse la sediul inspectoratului, unde s-a dispus prin ordonanţă efectuarea în continuare a urmăririi penale față de cei doi bănuiți – reținuți a doua zi - pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată, respectiv complicitate la aceeași infracțiune în formă continuată", a anunțat Poliția Prahova.
Dar cercetările nu s-au oprit aici, ulterior dispunându-se extinderea urmăririi penale față de un alt tânăr de 20 de ani, din comuna Peștera, județul Constanța, tot pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată, față de o adolescentă de 17 ani - în calitate de instigator al infracțiunii de înșelăciune, dar și față de un ploieștean de 44 de ani, cu privire la săvârșirea infracțiunii de favorizare a făptuitorului.
"Având în vedere investigațiile întreprinse, până în prezent s-a stabilit că, în perioada 02-19.12.2017, tinerii depistați în autoturism, împreună cu alte persoane, prin declinarea de calități mincinoase, ar fi indus în eroare nouă părți vătămate (doi bărbați și șapte femei), de la care ar fi ridicat sumele de 90.000 lei și 12.000 euro. Motivul înșelăciunilor comise ar fi fost acela că rude ale acestora ar fi suferit accidente rutiere, motiv pentru care aveau nevoie urgentă de diferite sume de bani. În cursul zilei de ieri, s-a dispus reținerea și a celorlalți trei bănuiți pentru o perioadă de 24 de ore", mai precizează sursa citat[ care anunță și că pe numele a două persoane, din cele cinci reținute, au fost emise mandate de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale în vederea probării activității infracționale a acestei grupări.
Recomandările Poliţiei pentru a nu deveni victimele escrocilor care prin metoda „Accidentul":
- Nu daţi crezare unei eventuale poveşti în care vi se solicită bani pentru a vă scăpa pe cineva din cercul dumneavoastră de apropiaţi (fiul/fiica/nepoţi), despre care vi se spune că se face vinovat de producerea unui accident rutier. Pentru a vă convinge, contactaţi-i în cel mai scurt timp. Chiar dacă situaţia poate fi reală, banii dumneavoastră nu îi vor ajuta să scape de răspundere şi nici să achite eventuale cheltuieli medicale (în situaţii de urgenţă, intervenţia medicilor este gratuită);
- Fiţi precauţi în contactul cu necunoscuţii care vă cer informaţii despre vecini sau rude. De asemenea, manifestaţi prudenţă în publicarea de informaţii personale pe platformele de socializare. Acestea pot fi folosite cu succes de către infractori, ajutându-i să inventeze scenarii cât mai credibile;
- Aviz tinerilor: comunicaţi frecvent cu părinţii dumneavoastră, informându-i totodată despre metodele folosite de infractori pentru a înşela persoanele în vârstă;
- Sesizaţi orice asemenea situaţii pe numărul pentru apeluri de urgenţă 112!

Back To Top