Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Pe final de an, polițiștii prahoveni și echipajele Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență au primit daruri consistente. Este vorba despre autospeciale noi, intrate în dotarea IJP și ISU Prahova.

 

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a prezentat cele mai noi achiziții realizate în cadrul proiectului "Multi risc – modul I", câteva dintre ele fiind achiziționate pentru Inspectoratul din Prahova. Pompierii din județ au acum la dispoziție o autospecială destinată intervenţiei și salvării la înălţime și un autocamion cu sistem hidraulic de încărcare - descărcare, cu cârlig si o motopompă remorcabilă de mare capacitate tip NOVUS 600MPS. "Autospeciala poate asigura intervenţii la o înălţime de până la 42 de metri, faţă de scările de pe autospecialele vechi ale unităţii, care puteau asigura intervenţii la înălţimi de doar 30 de metri. Autospeciala are o scară telescopică dotată cu nacelă, care poate prelua, în acelaşi timp, trei persoane cu o greutate maximă de aprox. 300 de kilograme, dar și un tun de refulare a apei, cu care se intervine pentru stingerea incendiilor. Datorită faptului că este comandată electrico-hidraulic, aceasta permite intervenţia la cele mai înalte clădiri. Braţul telescopic se poate întinde până la 42 de metri. De asemenea, permite ca nacela să transporte simultan trei persoane. Odată cu intrarea autospecialei în dotare va fi eficientizată intervenţia pentru stingerea incendiilor la clădiri înalte. Autospeciala și celelalte echipamente au fost achiziţionate de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în cadrul proiectului «Multi risc-modul I»", a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Cu numai câteva zile în urmă, la Ploiești a ajuns și un container multirisc, primul de acest fel din dotarea ISU Prahova, este destinat optimizării acţiunilor de intervenţie în cazul producerii unor situaţii de urgenţă de amploare, accentul fiind pus în primul rând pe operaţiunile de căutare-salvare a victimelor. "Scopul acestuia este de a avea o platformă complexă de intervenţie prin care se pot gestiona mai multe tipuri de riscuri şi prin intermediul căreia se pot efectua mai multe tipuri de operaţiuni de intervenţie de lungă durată, în condiţii dificile şi foarte dificile, inclusiv în cazul prăbuşirii de construcţii, independent sau în cooperare cu alte autospeciale şi utilaje", au informat reprezentanții ISU
Și polițiștii din județ s-au înnoit, de sărbători. În Prahova au fost trimise nouă autospeciale noi Dacia Logan, dintre cele 390 de autospeciale achiziționate la nivel național în cadrul proiectului PolHumint, pentru activitatea operativă.
Foto: ISU Prahova

Back To Top