Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În acest an, Crăciunul a găsit Familia Regală a României îndoliată, după recenta trecere în neființă a Majestății Sale, Regele Mihai. Mesajul de Crăciun transmis de Custodele Coroanei, principesa Margareta, cea mai mare dintre cele cinci fiice ale Regelui, este un nou omagiu adus acestuia, dar include și mulțumiri adresate românilor pentru felul în care și-au condus, pe ultimul drum, ultimul monarh.

 

Cu referiri la trecut și prezent, mesajul transmis de Crăciun de Custodele Coroanei anunță, ca și cel prin care vestea trecerea în neființă a Regelui Mihai I, inclusiv planurile de viitor ale Casei Regale. "Familia Regală va continua, cu aceeași consistență, să susțină și să consolideze interesele țării noastre. În lunile următoare, în consonanță cu autoritățile statului, voi face cunoscută o sumă de pași pentru a continua munca tatălui meu", a transmis Custodele Coroanei.

Back To Top