Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Polițiștii trebuie să stabilească nu doar cauzele accidentului de marți dimineață, de la Bucov (VEZI DETALII), dar în primul rând cine se afla la volanul mașinii.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Prahova, în cazul acestui eveniment există suspiciunea că persoana despre care s-a crezut inițial că s-ar fi aflat la volan nu era cea care chiar condusese autoturismul, la momentul accidentului. Drept urmare, oamenii legii i-au testat, cu aparatul etilotest, pe toți cei ocupanți, și la toți s-a dovedit că, înainte de a porni la drum, consumaseră băuturi alcoolice.
"Șoferul avea alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Întrucât există suspiciunea că nu ar fi condus el mașina, au fost testați și ceilalți doi pasageri cu aparatul etilotest, rezultând 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat la unul dintre pasageri, iar la celălalt 0, 42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tuturor le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal. Cercetările continuă", a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.
Potrivit sursei citate, cei trei au 21, 22, respectiv 24 de ani.

Back To Top