Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Turiștii care se întorc din minivacanța de Crăciun petrecută în stațiunile de pe Valea Prahovei stau deja, aliniați, în coloanele formate în trafic, pe DN 1. Sunt probleme și pe sensul spre Brașov, anunță Infotrafic.


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat, la ora 13.00, că valorile de trafic sunt intense pe DN 1, între Frăsinet şi Comarnic, precum şi între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către munte, unde s-au format coloane de autoturisme. De asemenea, se circulă intens şi între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Capitală şi este de așteptat ca în orele următoare valorile să fie din ce în ce mai mari, având în vedere că astăzi foarte mulţi turişti se vor întoarce acasă din staţiunile montane unde şi-au petrecut minivacanţa de Crăciun.
Polițiștii le recomandă șoferilor să folosească ruta ocolitoare DN 1A Săcele - Cheia - Ploieşti, dar și A3 Ploieşti - Bucureşti, unde în prezent se circulă bine, valorile de trafic fiind mult mai reduse decât pe DN 1.

Update - Traficul de la Brașov spre București a fost deviat pe DN 1A, începând cu ora 14.15, a anunțat IJP Prahova.

Update - De la ora 16.20 se circulă în condiții normale la Comarnic.

 

Foto ilustrație

Back To Top