Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

O intervenție ce părea banală, la o avarie apărută la o conductă de gaze, s-a transformat într-o tragedie, la Ploiești. Un bărbat a fost găsit fără suflare în locuința sa de echipajele ISU care au vrut să-l evacueze.

 

Avaria a fost semnalată pe strada Rudului, într-o zonă unde mirosea puternic a gaze. Un echipaj de pompieri și unul SMURD au ajuns la fața locului, pentru asigurarea zonei. De asemenea, a fost solicitată intervenția Distrigaz.
Pentru că s-a dovedit că este vorba despre scurgeri mari de gaze, în zona unei curți în care se aflau două locuințe, pompierii au decis evacuarea locatarilor. Dintr-o casă au fost scoși de urgență un bărbat și doi copii, dar bărbatul din al doilea imobil nu avea nicio reacție. Atunci echipajele de intervenție și-au dat seama că este ceva în neregulă, ca să descopere, în încercarea de a-l evacua, că acesta era, de fapt, decedat.
Decesul victimei de 49 de ani a fost constatat de medicul de la Ambulanță, chemat la fața locului, iar ancheta Poliției va stabili în ce condiții s-a produs tragedia și dacă are vreo legătură cu scurgerile de gaze semnalate în zonă.

Back To Top