Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Inspectorii din cadrul ISU Prahova derulează controale, în această perioadă, urmărind să verifice modul în care localurile din județ s-au pregătit pentru a-și primi oaspeții în siguranță, la petrecerea de Revelion.


„Revelion fără incendii!" este campania care reunește măsurile de prevenire indicate de ISU Prahova. Pompierii le recomandă administratorilor de localuri, dacă vor organiza petreceri în această perioadă, să respecte regulile de bază, astfel încât sărbătorirea Revelionul să nu fie umbrită de evenimente nedorite:
> numărul persoanelor participante la mesele festive să nu depășească capacitatea maxim admisă a localurilor;
> să fie asigurate culoare şi căi de evacuare libere, marcate şi iluminate corespunzător;
> asigurarea bunei funcţionări a tuturor mijloacelor de apărare împotriva incendiilor;
> utilizarea corespunzătoare a instalaţiilor electrice de iluminat şi forţă aferente clădirilor, evitându-se suprasolicitarea acestora sau supradimensionarea siguranţelor fuzibile din tablourile electrice;
> întocmirea şi afişarea planurilor de evacuare pentru sălile cu mai mult de 50 de locuri;
> scrumierele cu picior se vor amplasa la o distanţă de cel puţin 1,5 m faţă de perdele şi draperii;
> folosirea aparatelor electrice pentru pregătirea preparatelor culinare se va face cu respectarea strictă a normelor de exploatare;
> maşinile de gătit, grătarele, aragazurile, cuptoarele şi celelalte utilaje care degajă temperaturi ridicate se vor amplasa la o distanţă de cel puţin 1,5 m faţă de elementele combustibile ale construcţiilor sau de materialele combustibile din încăperi.
"Organizarea jocurilor de artificii se va face cu respectarea prevederilor legale, referitoare la obţinerea acordurilor şi autorizaţiilor necesare, respectarea distanţelor de siguranţă, asigurarea măsurilor de supraveghere şi intervenţie", au mai transmis reprezentanții ISU Prahova.

 

Back To Top