Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Miercuri, 3 ianuarie 2018, sirenele de alarmare publică vor fi acționate în întreg județul, a anunțat ISU Prahova. Exercițiul face parte din seria simulărilor derulate în fiecare primă zi de miercuri din lună, organizate începând din august.
Alarmările vizează atât verificarea echipamentelor care pot fi acționate în mod centralizat (simultan), dar și a celor cu acționare locală. Rezultatele verificărilor sunt centralizate la nivel județean și supuse analizei în comitetul județean pentru situații de urgență, în scopul îmbunătățirii modului de alarmare a populației în situații de protecție civilă.
În ianuarie, exercițiul va avea loc pe 3, în prima zi lucrătoare, în intervalul 10.00 - 11.00.
Potrivit ISU Prahova, la nivelul județului Prahova, sunt 316 sirene (3 dinamice, 72 electronice și 241 electrice), care pot fi utilizate în cazul unor dezastre sau alte situații de protecție civilă, modul de acționare a acestora fiind realizat local sau centralizat, din dispecerate.
"Responsabilitatea menținerii în stare de operativitate a sistemului de înștiințare- alarmare revine autorităților publice locale, iar reprezentanții inspectoratului derulează, periodic, acțiuni de verificare în teren. Pe parcursul anului trecut, personalul specializat a verificat 203 mijloace de alarmare a populației. Prin modul de acționare mijloacelor tehnice de alarmare există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm cetățenii că astfel de exerciții periodice sunt necesare și benefice. Recomandăm cetățenilor să rămână calmi și să urmărească informările transmise de către inspectoratul pentru situații de urgență și administrațiile publice locale", precizează reprezentanții ISU Prahova.
Conform legislației în vigoare privind organizarea şi asigurarea activităţii de înştiinţare, avertizare, prealarmare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă, semnalele de alarmare a populaţiei, instituţiilor publice şi operatorilor economici sunt:
Semnalul ALARMĂ AERIANĂ - 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele.
Semnalul ALARMĂ LA DEZASTRE - 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele.
Semnalul PREALARMĂ AERIANĂ - 3 sunete a 32 secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde între ele.
Semnalul ÎNCETAREA ALARMEI - un sunet continuu, de aceeaşi intensitate, cu durata de 2 minute.

Back To Top