Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

handsCompaniile din Irlanda de Nord caută oportunităţi de afaceri în România, mai exact în Prahova. Astăzi, a Ploieşti, are loc o întâlnire de afaceri la care vor participa cinci companii nord-irlandeze, oficiali ai Consiliului Local al oraşului Lisburn  (oraş de aproximativ 72.000 locuitori, situat la 8 mile de Belfast şi făcând parte din zona metropolitană a acestuia) şi autorităţi prahovene.

Irlandezii sunt interesaţi de oportunităţi de afaceri şi de parteneriate cu firmele şi autorităţile din Prahova în domenii precum: construcţii de aeroporturi, autostrăzi, şosele, proiecte de construcţii de ansambluri comerciale, servicii în sectorul de retail, programe de outsourcing pentru finalizarea sau ambalarea diferitelor produse exportate de companiile româneşti în Marea Britanie, distribuţie de articole electro-casnice, produse cosmetice, băuturi neperisabile, încălţăminte, îmbrăcăminte.

Cum sunt extrem de slabe şansele încheierii unor parteneriate privind construirea de aeroporturi, autostrăzi sau şosele, la care România rămâne repetentă an de an, afaceriştilor din Irlanda nu le rămâne decât să discute despre vânzarea cu amănuntul şi să constate uriaşul potenţial pe care îl are Prahova când vine vorba despre forţa de muncă în domeniul confecţiilor.

Back To Top