Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ultima întâlnire pe tema protestelor medicii de familie a rămas fără rezultate, iar Societatea Naţională de Medicină Familiei (SNMF) şi Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) anunță continuarea protestelor. Aceștia spun că, din 3 ianuarie, nu vor mai acorda servici decontate de CAŞ, de care pacienții beneficiau gratuit în baza statutului de asigurat. Practic, de miercuri, oricine are nevoie de medic plătește!

"Societatea Naţională de Medicină Familiei (SNMF) şi Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) constată că nu s-a finalizat niciuna dintre problemele pentru care medicii de familie protestează de mai bine de o lună! Debirocratizarea este doar un deziderat, nimic din ce s-a propus pentru că pacienţilor să le fie mai uşor în sistem nu este nici măcar încă la nivel de proiect. Finanţarea asistenţei medicale primare a fost tratată cu mărunţişuri, suma alocată prin suplimentarea bugetului fiind nesemnificativă faţă de nevoile reale ale cabinetelor pentru ca pacienţii să poată beneficia de servicii medicale de calitate. Dreptul la vacanţa al medicilor de familie continua să fie doar o promisiune, nefiind găsită o soluţie. Suplimentarea fondurilor pentru buna funcționare a centrelor de permanență este încă doar o promisiune", acuză forurile amintite, într-un comunicat comun.
Mai mult decât atât, acestea susțin că medicii au fost amenințați, într-o încercare a autorităților de a preveni blocajul care se va produce săptămâna viitoare. "În ultimele zile medicii au fost intimidaţi şi ameninţaţi de către casele judeţene de asigurări de sănătate, pentru a asigura depunerea unor cereri fără valoare, neprevăzute în contract şi pentru semnarea actelor adiţionale, care de ani de zile sunt semnate retroactiv, fără ca până acum aceste proceduri să fi fost clamate ca ilegale, aşa cum suntem ameninţaţi acum! Este hilar să ameninţi că medicii de familie vor fi imediat înlocuiţi, în condiţiile crizei grave de personal şi a incapacităţii caselor de a asigura măcar medici înlocuitori", mai arată comunicatul citat.
Medicii spun că nu vor înceta să-și ceară drepturilor și refuză în continuare semnarea actelor adiționale. Iar pacienților le-au transmis că "medicii de familie nu vor mai acorda servicii medicale decontate de casele de asigurări până când solicitărilor lor vor fi luate în seamă!"
În condițiile în care aceste zile sunt libere, deci nu mai există timp pentru negocieri, din 3 ianuarie pregătiți-vă să plătiți pentru vizitele pe care le faceți la medicul de familie.

Back To Top