Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Aproape 300 de poliţişti, cu peste 130 de autospeciale și cu 3 câini de serviciu vor fi la datorie, în noaptea de Anul Nou, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor, a anunțat IJP Prahova.

 

În perioada 30 decembrie 2017 - 2 ianuarie 2018, în județul Prahova, aproape 300 de poliţişti, cu peste 130 de autospeciale și cu 3 câini de serviciu vor fi la datorie, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, potrivit Poliției județene. Din totalul poliţiştilor angrenaţi suplimentar, peste 200 sunt poliţişti de ordine publică, aproximativ 50 sunt de la rutieră, iar restul sunt de la celelalte structuri, respectiv investigaţii criminale, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.
Oamenii legii vor asigura paza la manifestările publice organizate de autorități și vor monitoriza traficul rutier, pe toate drumurile naționale și județene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.
Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că, la nivel național, peste 8.000 de poliţişti, cu aproape 4.000 de autospeciale și peste 100 de câini de serviciu vor fi la datorie, în noaptea de Anul Nou. "Din totalul poliţiştilor angrenaţi suplimentar, peste 5.100 sunt poliţişti de ordine publică, aproape 1.400 sunt de la rutieră, iar restul sunt de la celelalte structuri, respectiv poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase. Poliţiştii de la transporturi vor patrula zilnic în peste 200 de staţii şi triaje de cale ferată, în aproape 200 de trenuri, în 11 aerogări (internaţionale şi naţionale), precum şi în 14 porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre. Cu prilejul Revelionului, sunt preconizate a se desfăşura 150 de manifestări publice de amploare (concerte, spectacole de datini şi obiceiuri de iarnă), la nivel național, la care sunt aşteptate să participe peste 300.000 de persoane", se arată în comunicatul IGPR.

Back To Top