Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Amplă operațiune de salvare în Bucegi, în ultimele ore din 2017. Salvatori din Dâmbovița, Prahova și Argeș au fost mobilizați, duminică după-amiază, pentru recuperarea a aproape 150 de turiști, inclusiv copii, de pe Platoul Babelor, unde aceștia au rămas blocați după ce telecabina a fost oprită, din cauza vântului puternic.

 

Salvamont Prahova a anunțat că 146 de turiști au rămas blocați, duminică după-amiază, în stația de telecabina Babele. Din cauza vântului puternic, telecabina Bușteni-Babele nu a mai putut funcționa, iar turiștii, dintre care 18 copii, au fost nevoiți să rămână în statie. Cinci ratrace venite de pe domeniul schiabil Sinaia i-au transport pe aceștia spre Șaua Laptici, pentru a fi preluați de către mai multe mașini de teren și transportaţi în Bușteni.
La operațiune au participat jandarmi montani, salvamontiști, echipaje ISU și angajați de la Administrația Pârtiilor, în total fiind mobilizate forțe din trei județe: Dâmbovița, Prahova și Argeș.
Ultimii turiști au fost coborâți de pe munte aproape de miezul nopții.
"Multumim lor (Salvamont Prahova - n.r.), colegilor lor din Dambovita, jandarmilor, pompierilor, ISU, cabanierilor, insotitorului din cabina care a avut inspiratia sa se intoarca din drum. Si nu in ultimul rand celor care au venit cu ratrack-urile. Multumim", a fost mesajul transmis de unul dintre turiștii salvați de pe Platoul Bucegi, în noaptea de Anul Nou.
Foto: Salvamont Prahova

Back To Top