Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Jandarmii montani din Dâmbovița au intervenit, luni, pe trasee din Bucegi, după ce mai mulți turiști au rămas înzăpeziți. În unul din cazuri, aceștia porniseră pe munte cu mașinile neechipate cu anvelope de iarnă, iar GPS-ul îi dusese pe un drum greșit, unde nu au mai putut înainta din cauza zăpezii.

 

Jandarmii montani de la Postul Zănoaga au fost solicitați, luni, pentru a recupera patru turişti, trei din Bucureşti şi unul din Buzău, care intenţionau să ajungă la un loc de cazare din zona Padina. "La un moment dat, în urma unei erori a sistemului GPS, au rătăcit traseul şi s-au îndreptat către zona Scropoasa, unde au rămas cu autoturismul blocat pe marginea drumului, din cauza neechipării corespunzătoare pentru condiţii de iarnă, a zăpezii depuse şi gheţii formate pe drumul principal. Jandarmii montani au intervenit pentru deblocarea autovehiculului şi i-au condus pe turişti în condiţii de siguranţă până în zona Orzea, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol", se arată în informarea transmisă de IJJ Dâmbovița.
Jandarmii montani au avut o intervenție similară și în cazul a trei turiști din București, aflați de Revelion la Bolboci, care au încercat să ajungă la Podu cu Flori, însă mașina a rămas înzăpezită pe un drum unde stratul de omăt ajungea la 40 de centimetri grosime. Jandarmii au intervenit pentru deblocarea autovehiculului şi i-au condus pe turişti în condiţii de siguranţă până la locul de cazare.
Turiştii aflaţi în dificultate în Munţii Bucegi pot cere ajutor la numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639 sau la numărul unic de urgenţă "112".

Foto ilustrație

Back To Top