Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Organizarea ceremoniilor religioase care vor avea loc de Bobotează a început. Aproximativ 60 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab" Ploieşti vor asigura protecţia participanţilor, ordinea şi liniştea publică, la Catedrala "Sfântul Ioan" din Ploiești și la Mănăstirea Ghighiu din Bărcănești.

Mii de oameni vor lua parte la slujba de sâmbătă, în cele două lăcașuri de cult, iar entuziasmul îi cam face pe unii să uite de regulile minime de bun simț. Pentru asta se vor afla la fața locului jandarmii, care au anunțat deja cum se vor derula ceremoniile, astfel încât să nu apară incidente nedorite. "Pe timpul slujbei de sfinţire a apei, enoriaşii vor fi dispuşi pe platoul din fața Catedralei Sfântul Ioan respectiv interiorul Mănăstirii Ghighiu, iar la terminarea acesteia vor fi îndrumați spre culoarul de acces în zona de distribuire a apei sfințite. Pentru a păstra ordinea în jurul recipientelor de agheasmă, se va monta un dispozitiv format din garduri de protecţie, iar accesul enoriaşilor în interior, pentru a lua apă sfinţită, se va face prin culoare special amenajate", precizează un comunicat al Grupării Mobile.
Misiunile jandarmilor au în vedere prevenirea busculadelor, îndrumarea enoriașilor spre culoarul special amenajat pentru accesul către zona de distribuire a apei sfinţite, îndepărtarea persoanelor ce apelează la mila publicului şi a celor aflate în stare de ebrietate, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială, depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale.
Eventualele incidente pot fi semnalate jandarmilor din dispozitiv sau prin intermediul dispeceratului 112.

Back To Top