Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

DNA a publicat, vineri, un comunicat oficial cu privire la mai multe dosare trimise în instanță în luna decembrie, printre care și cel în care sunt vizați primarul comunei Filipeștii de Pădure, Costel Morărescu, respectiv viceprimarul, Vasile Surugiu.


Costel Morărescu a fost trimis în judecată, în stare de libertate, în calitate de primar, dar și ca președinte onorific al Asociației „Fotbal Club Filipeștii de Pădure", "pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată (56 acte materiale, corespunzătoare ordinelor de plată semnate)". Vicele localității va fi judecat ca viceprimar, consilier local și președinte al Asociației „Fotbal Club Filipeștii de Pădure", "pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată (14 acte materiale, corespunzătoare numărului de hotărâri de consiliu local inițiate și votate)".
"În perioada 25 ianuarie 2006 – 30 martie 2012, inculpatul Morărescu Costel, în calitate de primar al comunei Filipeștii de Pădure, jud. Prahova și de ordonator principal de credite, cu încălcarea legii, a dispus acordarea nelegală de finanțări nerambursabile de la bugetul local (în valoare de 2.204.986 lei), Asociației «Fotbal Club Filipeștii de Pădure» (structură sportivă de drept privat), prin semnarea a 56 de ordine de plată, fără existența unui angajament legal. Fapta a determinat crearea unui avantaj patrimonial în beneficiul Asociației «Fotbal Club Filipeștii de Pădure», reprezentând suma plătită și a unui prejudiciu bugetului local al comunei Filipeștii de Pădure, de aceeași valoare. În activitatea infracțională, inculpatul Morărescu Costel a fost sprijinit de inculpatul Surugiu Vasile Georgel, viceprimar, respectiv consilier local al comunei Filipeștii de Pădure, județ Prahova, dar și președinte al Asociației «Fotbal Club Filipeștii de Pădure». Astfel, acesta și-a încălcat atribuțiile de ales local și, cu intenție, a inițiat și a votat 14 hotărâri de consiliu local în baza cărora au fost stabilite sumele de bani virate asociației, fără încheierea unor contracte de finanțare nerambursabilă, cu încălcarea unor dispoziții din Legea nr. 69/2000 a educației fizice și sportului și Legea nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități non-profit de interes general din bugetul public. În acest mod a fost înlesnită efectuarea unor plăți nelegale de către inculpatul Morărescu Costel, ordonator principal de credite, către Asociația «Fotbal Club Filipeștii de Pădure», în sumă totală de 2.204.986 lei", se arată în comunicatul DNA.

 

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Primarul şi viceprimarul din Filipeştii de Pădure, trimişi în judecată pentru infracţiuni de corupţie

Procurorii au dispus sechestru asigurător asupra tuturor sumelor existente în conturi bancare deținute de inculpații Morărescu Costel și Surugiu Vasile Georgel, precum și sechestru asupra unor imobile deținute de acesta din urmă.
Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Prahova, cu propunerea de a se menține măsurile asigurătorii dispuse.

Back To Top